Cautare

538 de rezultate pentru "deranjamente telecom bacau" (2.47 secunde)
Arad, Bacau, Baia Mare, Barlad, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Hunedoara, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Stalin, Suceava, Timisoara si, pentru prima data dupa unire, o entitate administrativa creata pe criterii etnice, Regiunea Autonoma Maghiara.
Pe de alta parte, situatia candidaturilor a fost transata la Bacau, PSD urmand sa-l desemneze pe Dragos Benea pentru sefia Consiliului Judetean, iar PNL pe Romeo Stavarache pentru primaria municipiului.
Pe de alta parte, situatia candidaturilor a fost transata la Bacau, PSD urmand sa-l desemneze pe Dragos Benea pentru sefia Consiliului Judetean, iar PNL pe Romeo Stavarache pentru primaria municipiului.
Dosarul influentei In acelasi dosar, au fost trimisi in judecata Florin Costiniu, fost presedinte al Sectiei civile si de proprietate intelectuala din Inalta Curte de Casatie si Justitie, acuzat de complicitate la trafic de influenta, omul de afaceri Costel Casuneanu, asociat la SC PA&CO International SRL Bacau, acuzat de cumparare de influenta, in forma continuata, si Marius Locic, administrator al SC Locic Imobiliare SRL, pentru cumparare de influenta, fals in inscrisuri sub semnatura privata in legatura cu fapte de coruptie, participatie improprie la infractiunea de fals intelectual la legea contabilitatii in legatura cu fapte de coruptie, toate in forma continuata.
Iar sanctionarea lui Mircea Geoana, in urma recomandarii comisiei de integritate, este necesara", a aratat Hrebenciuc, in numele PSD Bacau.
Dar culmile au si ele culmile lor, prefectul judetului Bacau a decis sa nu se limiteze la tergiversarea de aproape un an a proiectului si a declarat recurs impotriva sentintei, perpetuand starea de suspendare a hotararilor consiliului local.
Acesta este al doilea eveniment de acest tip din campania de prevenire si reducere a riscului la dezastre prin furnizarea de asistenta tehnica autoritatilor locale si informarea si educarea populatiei din judetele Dolj, Arges, Prahova, Bacau si Suceava.
Cifrele obtinute in unele colegii electorale (sectorul 1, sectorul 4, Oradea, Baia Mare, Bacau) ne indica procente care provin din sisteme electorale post-dictatoriale latino-americane.
USL castiga aproape sigur 33 de CJ si 28 de municipii Dupa centralizarea a 70% din sectii Seful de campanie al USL Liviu Dragnea a declarat ca Uniunea castiga presedintia Consiliilor Judetene Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Caras-Severin, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Huneadoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mures, Olt, Prahova, Satu-Mare, Salaj, Suceava, Teleorman, Timis, Vaslui, Valcea, Vrancea, dupa numararea a voturilor din 70% din sectii.
Constanta - 22, Buzau, Teleorman si Brasov - cate cinci, Arad, Bacau, Giurgiu, Iasi si Sibiu - cate patru, Calarasi, Dambovita, Hunedoara, Timis, Vaslui - cate trei, Bucuresti, Dolj, Ilfov, Braila si Vrancea - cate doua si Arges, Botosani, Caras Severin, Galati, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Bihor, Cluj, Ialomita, Harghita, Prahova, Salaj si Suceava cu cate o contestatie.
Arges, Bacau, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Suceava, Teleorman, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea, Muncipiul Bucuresti.
"Avem un specificul aparte datorat pozitionarii geostrategice, apoi o tipologie de dezvoltare economica distincta fata de celelalte judete din Moldova, in deosebi Iasi, Bacau, Vaslui.
Dorinta mea de a fi in politica este alimentata din necazurile si frustrarile romanilor Mircea Diaconu, candidat independent in alegerile europarlamentare, a declarat marti, in Piata Tricolorul din Bacau, in fata unei asistente de aproximativ 60 de persoane, ca dorinta sa de a fi in politica "este alimentata de necazurile si frustrarile romanilor" si nu de intentia de a fi cineva.
Printre judetele care inregistreaza intarzieri in raportarea datelor se afla Olt (27,24%), Timis (43,45%), Bacau (44,77%), Constanta (47,28%) si Suceava (48,28%).
Bacau, Braila, Bucuresti, Constanta, Galati, Gorj, Iasi, Prahova, Neamt, Tulcea si Valcea.Daca PSD si-ar atinge tinta fixata, impreuna cu partidele satelit, dominatia social-democratilor asupra Romaniei ar fi aproape totala, chiar peste rezultatul inregistrat.
Restructurarea financiara a creantelor asupra debitorilor din sectorul agricol a generat venituri de 493,8 miliarde de lei, cele mai mari creante fiind inregistrate de Agricola International Bacau, Olpo Ulei SA Podari, Cerealcom Craiova, Avicola Buzau, Vitinicola Basarbi SA( fosta Vie Vin Murfatlar).
In perioada imediat urmatoare, AVAS urmeaza sa lanseze la privatizare trei societati la care statul este actionar minoritar: Aerostar Bacau, Transilvania Constructii Cluj-Napoca si Mercur Fagaras.
Dupa cum informeaza “Ziarul de Bacau“, planul de reorganizare a Rafo se afla acum in tribunal, care va da un verdict asupra lui la 24 noiembrie.
Transferuri similare vor fi realizate in termen de 30 de zile si la Bacau (comuna Magura), Botosani, Galati, Baia Mare, Drobeta-Turnu Severin, Tirgu Mures, in judetele Bistrita-Nasaud si Vaslui.
Judetele in care s-au realizat proiecte prin RICOP sunt Bacau, Iasi, Neamt, Vaslui, Braila, Buzau, Galati, Arges, Dambovita, Teleorman, Dolj, Gorj, Olt, Hunedoara, Valcea, Brasov si Covasna.
google-analytics.com